Clubinfo


Motortoerclub De Hondsrug in Emmen is op 15 maart 1974 opgericht. Het doel: motorrijders bij elkaar brengen en op motorgebied samen iets ondernemen. Nu de club 50 jaar bestaat hebben de leden nog steeds datzelfde doel voor ogen.

Activiteiten
Door de leden worden allerlei activiteiten georganiseerd. Enkele daarvan, zoals de barbecue, de feestavond en de info-avond kunnen als traditie worden aangemerkt. Het belangrijkste zijn de toerritten. Jaarlijks staan er minstens tien ritten op het programma. Dat zijn dag-, middag, avond- en ochtendritten. Ook staat er een gezelligheidsrit op het programma. In de koudere maanden worden er bijeenkomsten gehouden.

De club
MTC De Hondsrug is een middelgrote en gezellige vereniging met bijna zeventig hoofd- en partnerleden. Op deze website www.mtcdehondsrug.nl staat alle informatie over de club.

Toercompetitie
Zoals veel motorclubs heeft ook MTC De Hondsrug een eigen toercompetitie. Aan het eind van het jaar wordt de felbegeerde MTC De Hondsrug Wisselbeker uitgereikt aan het lid dat de meeste punten in het toerkampioenschap heeft gescoord.

Lid worden?
Natuurlijk kun je ook lid worden van MTC De Hondsrug. Hoe? Stuur een mailtje met je adresgegevens naar secretaris Jolanda Moes, info@mtcdehondsrug.nl en je krijgt per ommegaande het inschrijfformulier toegestuurd. 

Wat kost het?
Het lidmaatschap voor hoofdleden bedraagt 35 euro per jaar. Partnerleden betalen 17,50 euro per jaar. MTC De Hondsrug staat als vereniging ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.