Middagrit 16 juni 2024

Op 16 juni stond er een middagrit gepland. Maar omdat het Nederlandse elftal moet voetballen heeft de organisatie samen met de toercommissie besloten om de rit te vervroegen naar de ochtend zodat we op tijd terug zijn om onze jongen aan te moedigen. De rit gaat via het Drentse Landschap door naar een stukje Friesland. Om daarna weer terug naar Drenthe de route te vervolgen.
Er is een Koffiepauze in Norg gepland en een benenstrek / plaspauze/ ijsje eten stop, of nog even in de speeltuin te spelen, in Darp )Voor de speeltuin (Kosten € 4- , dit het liefst contant meenemen !)

 

Aanwezig:                         10:15 uur
Vertrek eerste groep:  10:30 uur
Verwachte eindtijd:      14:45 uur
Afstand:                             175 kilometer

Startplaats:                       Praxis Wolfsbergenweg 8 Emmen
Eerste pauze:                   Rest. De Baander Peesterstraat 1 Norg
Tweede pauze:                Theehuis ’t Hunebed, Van Helomaweg 47 Darp
Finishplaats:                   De Bikbar Marktplein 1 Emmen

 

De route is beschikbaar in Downloads.

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.