Gezellige BBQ  04 juli 2021

 

 

Op 4 juli werd de jaarlijkse BBQ georganiseerd door Jan en Ester Snippe en de huisslager Iwan Veerbeek die een goed stuk en niet te vergeten veel vlees leverde.

Wat begon als een zonnige start met een temperatuur van pak ‘m beet 25 graden, werden we verrast door een pittige regenbui met af en toe gerommel. De anderhalve meter kon daarbij niet gehandhaafd worden in de tent. De opkomst was 17 mannen en vrouwen. Ondanks het weer was het een gezellige boel. Jan die het vlees bakte, gaf nog een kleine striptease weg omdat hij het niet droog kon houden onder de parasol. Tegen half zeven was een ieder verzadigd en werd er nog nagepraat over van alles en nog wat. Een uurtje later ging iedereen weer met een voldaan gevoel huiswaarts.

Bedankt Iwan, Jan en Ester.

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.