Gezelligheidsrit 2 Augustus 2020

MTC de Hondsrug heeft het programma voor 2020 hervat. Wij willen dan ook iedereen uitnodigen om mee te doen aan onze jaarlijkse Gezelligheidsrit. Wel willen wij u vragen om zoveel mogelijk te houden aan de richtlijnen van het RIVM. die betrekking hebben op het Coronavirus.

 

De organisatie heeft een rit van ca. 200 km uitgezet.

Rond 10 uur vertrekken we over mooie wegen naar de molen in Vriezenveen. Hier staat tegen 11 uur de koffie klaar. Na de koffie vervolgen wij de route naar de lunch plek. Het tweede gedeelte van de tocht rijden we verder over mooie wegen bij het Zuidlaadermeer daar stoppen wij om een activiteit te doen. Er wordt nog een stop in Borger gemaakt om een lekker ijsje te eten. We maken er weer een gezellige rit van en natuurlijk starten wij met een volle tank.

 

GEZELLIGHEIDSRIT op ZONDAG 2 augustus 2020

Aanvang  10:00 uur  

 

Startplaats:                 Sportclub Angelslo Sint Gerardusstraat 250 Emmen   

Pauzeplaats:              Stee en Stoetje  Wedderweg 25 Vriescheloo

Pauzeplaats:              Vispaleis Westerhuis Mello Coendersbuurt 1A Termunterzijl

Pauzeplaats:              Zuidlaadermeer

Finishplaats:              Mc Donalds Hoenderkamp 1 7812 VZ Emmen.

Organisatie:                Jans Rita Heijne

 

De route is beschikbaar in downloads

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.