Contactmiddag 17 November

Traditiegetrouw hebben we jaarlijks in november een bijeenkomst met een thema. Deze keer staat het thema in het teken van bier. Jullie zijn van harte welkom op de

CONTACTMIDDAG op ZONDAG 17 november 2019

Thema:      Bierproeven
Aanvang:   14:30 uur Einde ca. 17:30 uur
Locatie:      Bert van Boven aan de Phileas Foggstraat 10 in Emmen.
                       (Op het industrieterrein. Vanaf de Rondweg afslaan bij                            Honeywell.)

 

De middag ziet er als volgt uit: Om 14:30 uur is de zaal open bij Bert van Boven.
We beginnen met een kopje koffie/thee met wat lekkers er bij. De aftrap begint met een demonstratie Service Dogs, tijdens de demonstratie zullen Jan Vos en Henk Duursma de check overhandigen.(dit is het geld dat bij elkaar is gereden tijdens de goede doelenrit).
Vervolgens geeft hobbybrouwer Anne Veendijk met beamer en projectiescherm een power-point-presentatie met als thema Duitse speciaalbieren.
Tijdens de presentatie worden de bieren niet alleen besproken, maar vooral ook geserveerd en geproefd. Voor de niet-bierdrinkers andere drankjes. Uiteraard ontbreken de hapjes niet.
Deze middag is niet alleen voor de bierliefhebber. Als je gewoon meer van bier wilt weten of gezellig met elkaar genieten van een lekker hapje of een ander drankje dan bier, dan is deze middag voor jouw.

De kosten van de middag zijn € 5.00 p.p. Niet-leden betalen een bedrag van € 10.00 p.p.

Tijdens de presentatie zijn de bieren die we proeven en de drankjes voor de niet-bier drinkers bij het bedrag inbegrepen tot een max van 5 consumpties p.p. voor meer consumpties kun je dan gebruik maken van de consumptiekaart a 1 euro per consumptie.

De organisatie wil graag weten hoeveel personen ze kunnen verwachten. Dit is handig voor de inkoop van het aantal bieren die we gaan proeven.
Daarom graag per mail uiterlijk 4 november opgeven bij: anne@veendijk.eu

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.