Snertrit 10 November 2019

Het is alweer de laatste rit van het seizoen de bekende snertrit. De organisatie heeft er dit keer iets leuks van gemaakt. Na een 70 min rijden maken we een pitstop in Oud Pekela. Daar genieten wij nog even van een bak koffie strekken ook even de beentjes en dan op weg naar de snert pan.

Opgave voor de snertrit is dan noodzakelijk omdat we moeten weten voor hoeveel personen er snert moet worden gemaakt. Kosten voor de snert met roggebrood met spek zijn voor rekening van de club. Voor wie niet mee wil rijden maar wel een bakkie snert wil mee pakken…. jullie zijn van harte welkom. Snert eten doen wij bij de fam. Heijne zie finishplaats.

Opgeven kan per email tot vrijdag 8 november bij jansheijne@gmail.com

SNERTRIT op ZONDAG 10 november 2019
Aanwezig                        12:45 uur
Start eerste groep:     13:00 uur
Verwachte eindtijd:  16:00 uur
Afstand:                          112 km 

Startplaats:                   Mc Donalds Hoenderkamp 1 7812 VZ Emmen.
Koffie stop:                   IJs & Frituurzaak Feicko Clockstraat 183 Oude Pekela.
Finishplaats:                Jans en Rita Heijne  De Kap 217 Klazienaveen

De Route is beschikbaar in downloads

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.