Middagrit zaterdag 6 oktober

Het was deze zaterdag in oktober prachtig weer, dus hadden we echt zin in een mooie motorrit met MTC de Hondsrug. De organisatoren hadden deze keer het verzamelpunt bij Auto Action op industrieterrein Bargermeer bedacht. Naar verluidt een prima adres voor het onderhoud van je auto😊! Op het programma stond een rondje om Emmen dus niet te ver van huis. Wellicht vanwege het mooie weer stonden er maar liefst 21 motoren (inclusief een mooie KTM) aan de start. Om kwart over één is groep 1 start gegaan tien minuten later gevolgd door de tweede groep.

Lees hier het volledige verslag van Wil en Nicole

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.