Dagrit zondag 23 september

Voor de dagrit van zondag 23 september werden we om 10 uur bij Tankstop Ensing in Emmen verwacht. Na een lekkere bak koffie en het bewonderen van de nieuwe shop van Harma vertrokken we voor de rit. Het was een beetje aan de frisse kant maar de weergoden waren ons nu nog goed gezind. 6 deelnemers waren op de uitnodiging van de organisatie afgekomen. Herman reed voor en de route ging zuidwaarts door Duitsland richting het Twenteland. Inmiddels begon het een klein beetje te regenen dus werd er een korte stop gemaakt om de regenpakken aan te trekken.

Lees hier het volledige verslag van Erik

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.