Open toerrit zaterdag 8 september

Open toerrit trekt drieënveertig deelnemers.
Eindelijk is het dan zover onze jaarlijkse open toerrit ook wel goede doelen rit genoemd. Het is zaterdag 8 september “het weer” is droog, wel wat frisjes maar de zon schijnt, dus een schitterend begin van de dag. De open toerrit rijdt vandaag voor het goede doel het Beatrix ziekenhuis: ‘Kinderen vechten tegen kanker’. Wij mogen net als andere jaren weer bij motorhuis Bakker in Nieuw Weerdinge starten en bij aankomst staat de koffie en cake al klaar. Wat een service !! Om 9 uur zijn de eerst rijders er al om zich in te schrijven, tot 10 uur druppelen er steeds meer binnen. Om 10 uur hebben zich 44 motorrijders ingeschreven en natuurlijk de bijrijders niet te vergeten, wat een geweldige opkomst.

Lees hier het voledige verslag van Rita

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.