Nieuwjaarsreceptie 2018

Na het grote succes in 2017 is ook de aftrap van 2018 begonnen met de Nieuwjaarsreceptie

Het was een geweldige opkomst maar liefst 34 personen lieten deze mooie middag niet aan hen voorbij gaan. Het was natuurlijk eerst even een handje schudden voor het nieuwejaar. Nadat iedereen zijn plekje had gevonden werd het al snel duidelijk dat deze middag geen activiteiten middag was maar gewoon een paar uurtjes lekker bijkletsen. Achter de bar hadden we deze keer vier dames Albertje, Jolanda, Rita en Ester deze verzorgden de hapjes en drankjes. Ook werd de opmerking gemaakt ‘gezelligheid kent geen tijd’ en dat klopte ook voordat we het wisten was deze gezellige middag alweer voorbij. Een enkeling bleef nog hangen en dat kwam natuurlijk mooi uit want de boel moest nog even opgeruimd worden. 

De organisatoren Bert van Boven en Jans Heijne kunnen met een tevreden gevoel terug kijken naar een zeer geslaagde middag.

Bekijk de foto’s

Erik Prins en Jans Heijne

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *